برگزاری وبینار "اخلاق در کارآزمایی بالینی"

کارگاه مجازی "اخلاق در کارآزمایی های بالینی" در دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار می شود

کارگاه وبیناری "اخلاق در کارآزمایی های بالینی " در تاریخ 31 شهریور ماه سال جاری به صورت مجازی برگزار می شود.

معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان، کارگاه وبیناری "اخلاق در کارآزمایی های بالینی " را در تاریخ 31 شهریور ماه سال جاری به صورت مجازی برگزار می کند.

معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان کارگاه مجازی "اخلاق در کارآزمایی های بالینی" ویژه اعضای هیأت علمی، پژوهشگران، دانشجویان و کارشناسان مراکز تحقیقاتی دانشگاه را رأس ساعت 11 الی 14 روز چهارشنبه، 31 شهریور ماه سال جاری به صورت آنلاین برگزار می کند.

از این رو علاقمندان می توانند نسبت به ثبت نام خود از طریق لینک فرم ثبت نام آنلاین در کارگاه های معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه اقدام نمایند. برای صدور گواهی حضور، ثبت نام در کارگاه الزامی است.

لازم به ذکر است؛ حضور ثبت نام کنندگان در کارگاه "اخلاق در کارآزمایی های بالینی" صرفاً از طریق  http://vc3.muk.ac.ir/tohid با لینک  Adobe Connect  امکان پذیر می باشد.

{author_name}
تصویر نویسنده :