• 1402/05/02 - 09:00
  • تعداد بازدید خبر : 241

برگزاری دوره اول کارگاه تئوری و عملی استخراج RNA و Real-time PCR

کارگاه دو روزه "استخراج RNA و Real-time PCR" در مرکز تحقیقات سلولی و مولکولی برگزار شد.

کارگاه آموزشی تئوری و عملی "استخراج RNA و Real-time PCR" توسط مرکز تحقیقات سلولی و مولکولی و با همکاری دانشکده پیراپزشکی شرق گیلان (لنگرود)، معاونت تحقیقات و فناوری و آزمایشگاه جامع در تاریخ 31 تیر و 1 مرداد ماه ۱۴۰۲ در مرکز تحقیقات سلولی و مولکولی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.

این کارگاه با حضور 12 نفر از اعضای هیئت علمی و دانشجویان در دو بخش تئوری و عملی از ساعت 8 لغایت 14 با تدریس آقای دکتر عقیل اسماعیلی عضو هیئت علمی گروه بیوتکنولوژی پزشکی دانشگاه و خانم دکتر نزهت زبردست مدیر مرکز تحقیقات سلولی و مولکولی برگزار شد.

در این کارگاه در بخش تئوری اصول و مبانی Real-time PCR، آشنایی با انواع متدهای Real-time PCR (absolute and relative quantification) و کاربرد Real-time PCR در تحقیقات و کلینیک تدریس شد. در بخش عملی شرکت کنندگان، استخراج RNA، سنتز cDNA، نحوه کار با نرم افزار و ران کردن دستگاه Real-time PCR و آنالیز داده های بدست آمده را فرا گرفتند.

• گروه خبری :

آخرین بروز رسانی : 1402/05/02 09:00